Zmeny zákona o dani z príjmov na základe noviel s účinnosťou postupne od roku 2020 - Horniaček, Peter
Nový zákon č. 301/2019 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Súvisiaci zákon č. 315/2019 Z. z. Zmeny, ktoré nové zákony priniesli. Zníženie sadzby dane z príjmov fyzickej osoby. Nová sadzba dane z príjmov FO. Nové oslobodenie od dane plnení poskytnutých zamestnancom od zamestnávateľa. Poskytovanie a oslobodenie od dane príspevku na športové aktivity detí. A ďalšie zmeny. Praktické príklady.