Postavenie hlavného kontrolóra v mzdovej učtárni (3. časť) - Matlovičová, Iveta
Pokračovanie témy z predchádzajúceho čísla, tentokrát zamerané na odmeny hlavného kontrolóra a takisto dovolenku a iné pracovnoprávne nároky. Ilustračné príklady.