Zmeny zákona o dani z príjmov na základe noviel s účinnosťou postupne od roku 2020 - Horniaček, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Vysvetlenie pravidiel na zamedzenie hybridným nesúladom podľa par.17i, par. 21 ods. 2 písm. o), par. 45 ods. 5 a Príloha č. 2 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Praktické príklady.