Platenie preddavkov na daň z príjmov právnickej osoby počas obdobia pandémie - Vanková, Lucia
Všeobecne k plateniu preddavkov podľa zákona o dane z príjmov. Platenie preddavkov do lehoty na podanie daňového priznania z dane za rok 2018 a za rok 2019. Neplatenie preddavkov pri poklese tržieb najmenej o 40 percent. Platenie preddavkov daňovníkom, ktorý podáva daňové priznanie prvýkrát. Stanovenie preddavkov inak. Praktické príklady.