Daňová strata ako súčasť opatrení v oblasti dane z príjmov počas obdobia mimoriadnej situácie - Brnová, Miroslava
Zákon č. 96/2020 Z. z. a v ňom ustanovená špeciálna možnosť odpočítania daňových strát vzniknutých v rokoch 2015 až 2018 v daňovom priznaní roku 2019 podľa podmienok určených v tomto zákone a v paragrafe 30 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Praktické príklady.