Defining the Differences in Corporate Culture in Wood-procesing and Forest Enterprises - Lorincová, Silvia
Skúmanie a porovnávanie podnikovej kultúry v drevárskych a lesníckych spoločnostiach na Slovensku. Rozdiely vo vnímaní podnikovej kultúry skúmané na vzorke 1114 respondentov.