Convergence Slowdown of V4 Countries From the Innovation Performance Perspective - Fifeková, Elena
Zhodnotenie kvality tvorby predpokladov pre zvyšovanie inovačnej úrovne krajín V4 v medzinárodnom kontexte a efektívnosť transformácie inovačných vstupov do inovačných výstupov.