Na vlnách paniky a upokojenia
Pandémia ovplyvnila spotrebiteľské správanie aj vývoj celej ekonomiky. Rok 2020 sa začal pomalým štartom, no nasledoval dramatický vývoj maloobchodných predajov rýchloobrátkového tovaru.