Návratné zdroje financovania v roku 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa pravidiel príjímania a použitia návratných zdrojov financovania v obci a vo vyššom územnom celku, ktoré je regulované prostredníctvom pravidiel ustanovujúceho zákona č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. v § 17 ods. 2 až 7; tieto pravidlá by mali zamedziť neodôvodnenému zadlžovaniu obce/VÚC. Úloha hlavného kontrolóra pri preverovaní podmienok. Sledovanie vývoja dlhu a opatrenia, ak sa dosiahne regulovaná hranica dlhu.