Společenská odpovědnost firem a hotelové ručníky - Beneš, Filip
Spoločensky zodpovedné správanie kalifornskej spoločnosti TOMS - snaha o zlepšenie života chudobných v krajinách tretieho sveta. Nie všetky spoločnosti majú ušľachtilé úmysly. Dezinformačná marketingová kampaň - príklad katastrofy spôsobenej energetickou spoločnosťou BP (British Petroleum). Dve stránky vymieňania hotelových uterákov - ochrana životného prostredia, šetrenie vodou a energiou verzus zvyšovanie zisku. Environmentálne opatrenia hotela na úkor hosťa.