Greenpeace - organizace, která měla virální obsah dřív, než všichni ostatní - Hrábek, Lukáš
Príbeh najznámejšej svetovej ekologickej organizácie Greenpeace sa začal písať pred 50 rokmi vo Vancouvri. Prvá kampaň organizácie - odpor proti podzemným jadrovým testom pri ostrove Amčitka na Aljaške. Greenpeace v Českej republike. Ekologické témy - klimatické otázky, plastové znečistenie, ochrana pralesov. Marketingová komunikácia cez sociálne siete.