Privolávanie dažďa - Petrášová, Michaela
Extrémna situácia sucha na Slovensku. Najväčší problém s vodou je na Záhorí a na juhu Podunajskej nížiny. To sa výrazne podpisuje pod kvalitu pestovaných plodín. Pestovatelia očakávajú najväčšie výpadky vo výnosoch. Je potrebné sa klimatologickým zmenám prispôsobiť. Štátna pomoc pre farmárov.