Hodnotenie úspešnosti získavania a výberu zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Prehľad absolútnych i pomerových ukazovateľov na hodnotenie úspešnosti získavania a výberu, ktorých využitie je zvlásť opodstatnené v podnikoch s vysokou fluktuáciou zamestnancov, rozvíjajúcich sa podnikoch a v spoločnostiach, ktoré ponúkajú sprostredkovanie zamestnania.