Postavenie hlavného kontrolóra v mzdovej učtárni (4. časť) - Matlovičová, Iveta
Ďalšie pokračovanie časti o postavení hlavného kontrolóra, tentokrát o rozsahu odvodov na zdravotné a sociálne poistenie hlavného kontrolóra, nároku na poskytnutie rekreačného príspevku. Stravné, sociálny fond. Odchodné po skončení funkcie hlavného kontrolóra.