Príspevky na podporu udržania zamestnanosti a na podporu SZČO v období situácie spôsobenej nákazou COVID-19 - Gášpárová, Eva
Aktívne opatrenie na trhu práce - "Prvá pomoc", ktorá sa realizuje prostredníctvom úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Dôležitosť splnenia podmienok par. 70 ods. 7 zákona o službách zamestnanosti (č. 5/2004 Z. z. v znení zákona č. 63/2020 Z. z.).