Sociálny fond - Hamuľák, Mikuláš
Tvorbu a následne použitie sociálneho fondu upravuje zákon č. 152/1994 Z. z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Zamestnávateľ na účely zákona o sociálnom fonde. Tvorba sociálneho fondu. Účet sociálneho fondu. Zásada rovnakého zaobchádzania. Použitie sociálneho fondu. Zdanenie príspevku zo sociálneho fondu.