Properties of Ginkgo Biloba L.: Antioxidant Characterization, Antimicrobial Activities, and Genomic MicroRNA Based Marker Fingerprints - Ražná, Katarína
Charakerizácia výťažkov z listov ginkgo biloba z vybraných slovenských lokalít z hľadiska obsahu bioaktívnych zložiek, antioxidantov a ich antimikrobiálnych vlastností. Výsledky naznačili, že obsah antioxidantov bol špecifický pre vzorku a táto špecificita bola štatisticky významná.