Online pracovný pohovor - Olexová, Cecília, 1976-
Video-pohovor ako inovatívne, časovo efektívne a nízkonákladové riešenie v oblasti výberu zamestnancov. Využitie video-pohovoru počas pandémie. Digitálne platformy umožňujúce video-pohovory. Tipy pre účastníkov video-pohovoru: technické zabezpečenie a priestor, správanie.