"Jaký lídr, taká firma" aneb co nám krize dala
Ako by malo vedenie spoločnosti reagovať na krízu, ktorá prebieha a bude aj pokračovať. Dopad krízy na organizáciu práce vo firmách. Výhody práce z domu. Otázky zostavenia akčného plánu. Rola lídra v dobe krízy.