Absolventská prax - podmienky jej vykonávania - Žáková, Stanislava
Podmienky vykonávania absolventskej praxe obsiahnuté v zákone č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Vykonávanie absolventskej praxe. Dohoda o absolventskej praxi a o poskytnutí príspevku na vykonávanie absolventskej praxe. Priebeh a trvanie absolventskej praxe. Príspevok na vykonávanie absolventskej praxe.