Sadzba poplatku za rozvoj v roku 2020 - Mitringová, Jaroslava
Dňa 30.11.2019 nadobudol účinnosť zákon č. 379/2019 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa aj § 7 ods. 5 zákona o poplatku za rozvoj, na základe ktorého obec ustanoví sadzby poplatku pre každý druh stavby uvedený v tomto ustanovení. Pre všetky stavby v členení podľa § 7 ods. 2 zákona o poplatku za rozvoj ustanovil správca poplatku sadzby prvýkrát vo všeobecnom záväznom nariadení účinnom od 1.1.2020. Ustanovenie sadzby poplatku - jej zmeny a spôsoby ustanovenia. Členenie stavieb.