On-line identita zákazníka. Kterou technologii pro její přejímaní zvolit?
Vhodnosť technológií pre online overenie a správu identity zákazníka pre potreby a procesy finančných inštitúcií. Proces overovania identity a s tým súvisiaca legislatíva. Konkrétne situácie využitia on-line identifikácie.