Cloud je příležitost pro byznis, ne pro IT hračičky - Růžička, Ivo
Hlavné dôvody presunu do cloudu. Čo musí banka zvládnuť, aby mohla do cloudu. Čo môže dať banka do cloudu. Ako sa migruje do cloudu. Odporúčania pri výbere partnera z oblasti informačných systémov.