FAÚ: Trestná činnost neutichá. Problematické jsou především tranzitní účty
Informácia o výročnej správe Finančného analytického úradu zameranej na vývoj trestnej činnosti v oblasti prania špinavých peňazí. Počet prešetrených prípadov. Najčastejšie delikty. Medzinárodná spolupráca. Technológie ako hrozba. AML opatrenia v dobe pandémie.