Nepřehlížejte ani v době recese zkušenosti padesátníků - Tomšovská, Barbora
Problematika zamestnávania pracovníkov vo veku 50+. Dve kategórie starších pracovníkov. Význam vzdelávania a práce na sebe. Vyššia fundovanosť starších pracovníkov v určitých odboroch. Využitie outplacementu - účinnej pomoci pri hľadaní nového zamestnania. Vhodné odporúčania.