Nejdražší chyby při reorganizaci firmy - Slačálková, Hana
Snaha firmy udržať si pracovníkov, ktorí sú pracovití, ochotní a lojálni. Kto je vo firme naozaj najdrahší. Päť typov pracovníkov vo firme: ťahúň, veľmi efektívny vykonávač, menej efektívny vykonávač, potenciálny potiažista, reálny potiažista alias brzdič. Kto pomáha a kto sa vezie.