Talent program pomáhá řešit generační obměnu - Manhartová, Petra
Talent program v spoločnosti Unipetrol. Talent program ako transformačná platforma postavená na základe autentického leadershipu. Hlavný cieľ dvojročného programu - rozvíjať talentovaných pracovníkov a vytvoriť tak budúcu základňu pre obsadzovanie vedúcich pozícií z vlastných zdrojov. Workshopy osobnostného rozvoja a sebapoznania. Tímová spolupráca. Tréningy v komunikácii a prezentácii projektov.