Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia - Hrušovská, Dana, 1964-
Analýza percepcie udržateľnosti v SR - výsledky výskumu v oblasti potravinárskeho priemyslu. Analýza životného prostredia a aktivít súvisiacich s touto problematikou na slovenskom trhu. Zistenia ukazujú vysokú informovanosť o potrebe zodpovedného prístupu.