<The> Social Recruitment As a New Opportunity in the Czech Republic and Slovakia - Gajanová, Ľubica
Zistenie, ktorá forma náboru (tradičná alebo elektronická) má väčší úspech na celý proces prijímania zamestnancov. Výsledky potvrdili dôležitosť sociálnych sietí pri oboch typoch náboru kvôli ich pozitívnemu vplyvu v ČR aj SR.