Capital Cost Quantification Model in Business Activity Planning: The Evidence of the Middle Europe Countries - Rowland, Zuzana
Zostrojenie variantného modelu v podmienkach krajín V4 na základe anglosaských modelov kvantifikácie kapitálových nákladov. Model bol vytvorený pomocou princípov lineárnej regresnej analýzy na vzorkách jednotlivých krajín. Najvýznamnejšie prediktory pri odhadovaní kapitálových nákladov pre každú krajinu.