Agricultural Economics An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic
Pôvodné vedecké práce zaoberajúce sa poľnohospodárskymi témami z oblasti ekonomiky, manažmentu, informatiky, ekológie, sociálnej ekonomiky a sociológie. Rozsiahly okruh tém v podstate zahŕňa celý agropodnikateľský sektor, teda ekonomické vzťahy dodávateľov a výrobcov vstupov pre poľnohospodárstvo a potravinárstvo, problémy z aspektov sociálnej ekonomiky a sociológie vidieka a napokon ekonomiku výživy obyvateľstva.