Model of Vignette for Motor Vehicles in the Czech Republic - Andrlík, Břetislav
Skúmanie poplatkov uplatňovaných na vozidlá s maximálnou hmotnosťou 3,5 t na základe času. Analýza súčasného uplatňovania časových poplatkov v jednotlivých krajinách EÚ. Návrh nového modelu časového oceňovania cestných motorových vozidiel na území ČR. Rozbor právnych noriem upravujúcich danú problematiku v ČR a v EÚ.