Influence of Exchange Rate on the Economic Growth in the Turkish Economy - Karahan, Özcan
Preskúmanie vzťahu medzi nominálnym výmenným kurzom a hospodárskym rastom v Turecku. Použitie Grangerovej kauzality a Johansenovho testu kointegrácie.