Are ERP and Organization Capability Can Be Enablers of Green Supply Chain Management? A Viewpoint from Employee's Perception - Hasnawati
Cieľom tohto výskumu je zistiť, aký vplyv má implementácia podnikového plánovania zdrojov (ERP) a organizačná schopnosť na postupy riadenia zeleného dodávateľského reťazca (GSCM). Postupy GSCM sú vnímané prostredníctvom ekologického nákupu, spolupráce so zákazníkmi a postupov obnovy investícií.