Psychological Aspects of Public Health Management - Jankelová, Nadežda, 1966-
Manažment a verejné zdravie. Poukázanie na potrebu interdisciplinarity pri plnení cieľov verejného zdravotníctva, prostredníctvom praktických príkladov zo zdravotníckej praxe. Využitie znalostí z behaviorálnej ekonómie na podporu, ochranu a rozvoj verejného zdravia a zmenu postojov, zvykov ľudí v základných otázkach verejného zdravia. Behaviorálna komunikačná kampaň pre praktických lekárov. Program pre pacientov s cukrovkou využívajúci behaviorálne aspekty. Fajčenie a behaviorálna ekonómia. Psychológia v manažmente.