Zdravotnícke zariadenia a znalostný manažment - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zhodnotenie súčasného stavu aktivít znalostného manažmentu v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku, s dôrazom na proces znalostného manažmentu a jeho dynamiku. Znalostný manažment v zdravotníctve. Dotazníkový prieskum zameraný na proces efektívneho uplatňovania znalostného manažmentu, riadenie znalostných pracovníkov a spôsoby získavania, zdieľania znalostí v organizáciách. Dotazníky boli distribuované zástupcom manažmentu 29 zdravotníckych zariadení na Slovensku a z hľadiska štruktúry prieskumnú vzorku tvorili z väčšej časti nemocnice s poliklinikou (24) a 5 nemocníc.