Časté kontrolné zistenia v interných predpisoch - Sýkora, Jozef
Interný predpis ako predmet následných kontrol hlavným kontrolórom alebo Najvyšším kontrolným úradom SR. Právna sila interných predpisov, ich charakter a zverejňovanie. Časté otázky zamestnancov z praxe obecných úradov, škôl, zariadení a organizácií v územnej samospráve.