Dopady technologických změn na poptávku po pracovní síle - Hejduková, Pavlína
Prehľad dopadov na dopyt po pracovnej sile v kontexte technologických zmien v súvislosti s Priemyslom 4.0, Spoločnosťou 4.0 a reakciou na očakávané zmeny. Pracovné pozície a skupiny obyvateľov, ktoré budu vďaka technologickým zmenám spadať do ohrozenej skupiny. Pracovné pozície a skupiny obyvateľov, ktoré bude treba ďalej formovať na potencionálne nové miesta, prípadne zostávajúce pracovné miesta s novými požiadavkami na výkon práce.