Chování generace Z na sociálních sítích: prostředí, kterému (ne)důvěřují - Koudelková, Petra
Definícia a skúmanie či generácia Z dôveruje informáciám (článkom, recenziám) v on-line priestore, či má povedomie o tom, že firmy zbierajú inforácie o ich osobe a ako sa k tejto skutočnosti stavajú. Skúmanie či sa ľudia z generácie Z rozhodujú (najmä v prípade nákupov) na základe doporučenia influencerov (prevažne instagramerov).