Pracovnoprávne nároky zamestnancov pri zmene právnej subjektivity školy - Tekeli, Jozef
Analýza vplyvov zmien právnej subjektivity školy v oblasti pracovnoprávnych vzťahov. Vzor o oznámení prechodu práv a povinností vyplývajúcich z pracovnoprávnych vzťahov.