Využívanie sociálnych sietí vybranými mimovládnymi organizáciami v Slovenskej republike - Sladkayová, Michaela
Vzrastajúci význam sociálnych sietí ako prezentačného a komunikačného nástroja pre mimovládny sektor. Výskumná vzorka 15 mimovládnych organizácií pôsobiacich na území Slovenskej republiky a aktivita vybraných mimovládnych organizácií na sociálnej sieti Facebook.