Finančná kontrola na mieste - Sýkora, Jozef
Zákon č. 357/2015 Z.z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Analýza vybraných spôsobov jej výkonu, oprávnenia a tiež výstupov z kontrol. Aktuálna situácia vzťahujúca sa ku COVID-19.