Prehľad lehôt v samospráve, ktoré môžu byť posunuté - Sýkora, Jozef
Jednotlivé časti normatívnych právnych aktov, ktoré sú potrebné pre zamestnancov územnej samosprávy a môžu znížiť administratívnu a časovú záťaž v období koronavírusu. Upozornenia k súčasnému právnemu stavu z hľadiska kompetencie obce a časovej stránky splnenia.