Volba vhodného stylu leadershipu u manažerů generace Y: Případová studie z finančního sektoru - Halová, Dagmar
Generácie Y a vedúce pozície. Kompetencie mladých manažérov v oblasti leadershipu a na čo by sa mohli organizácie v oblasti ich vzdelávania zamerať, aby sa stali ich skutočnou konkurečnou výhodou. Štýly leadershipu. Situačný leadership.