Innovative Approaches in Management Health Organizations in the Context of the Application of Hard and Soft Management Instruments - Jankelová, Nadežda, 1966-
Ucelený pohľad na možnosti inovovať svoje riadiace prístupy pri výkone manažérskej pozície v zdravotníctve. Teoretický pohľad na problematiku inovatívnych prístupov v manažmente zariadení poskytujúcich zdravotnú starostlivosť v kontexte uplatňovania tvrdých a mäkkých faktorov manažmentu a v kontexte cieľov verejného zdravotníctva, nakoľko zvyšovanie kvality poskytovaných zdravotníckych služieb by malo prispievať k podpore a zabezpečeniu zdravia širokej masy obyvateľov. Riadenie ako nástroj na dosiahnutie verejných zdravotných cieľov. Zdravie v rámci tretieho akčného programu pre Úniu v oblasti zdravia (2014 – 2020).