Challenges for the Visegrad Group – the Coronavirus Crises and its Impact on Tourism - Antošová, Gabriela
Vplyv súčasného koronavírusu a výsledných opatrení proti jeho šíreniu na cestovný ruch vo Vyšehradskej štvorke. Regionálna spolupráca, ktorá zabezpečuje stabilitu a dobré vzťahy so susednými krajinami a ostatnými krajinami V4 a pomáha vynucovať spoluprácu v celej Európe v mnohých oblastiach, ako sú vzdelávanie, cestovný ruch a hospodársky rozvoj. Odporúčania pre možné ďalšie kroky v časoch koronavírusu a prípadná budúca spolupráca s krajinami.