<The> Influence of Income on the Consumption Expenditures - Hošková, Elena
Vplyv príjmu na výdavky slovenských domácností. Údaje o príjmoch a výdavkoch domácností v Slovenskej republike v období rokov 2004 - 2018. Zdrojom údajov Štatistický úrad Slovenskej republiky. Hlavný podiel výdavkov sa vynakladá na tovar krátkodobej spotreby. Značný je aj podiel výdavkov na služby. Výrazná reakcia na zmenu príjmu zaznamenaná vo výdavkoch na dlhodobý tovar pre domácnosť.