<The> Impact of Industry 4.0 on Logistics and Entire Supply Chain - Vernerová, Dominika, 1994-
Princípy priemyslu 4.0 v logistike. Viditeľnosť dodávateľského reťazca a jej dôležitosť. Internet vecí (IoT), výhody aplikácie prvkov IoT pre firmy. Big Data v logistike.