Digital Agenda for the Western Balkans - Chlebcová, Andrea, 1991-
Priebeh digitalizácie u štátov západného Balkánu. Päť hlavných priorít so zameraním sa na posilnenie spolupráce a podpory proces digitálnej transformácie daných štátov. Digitálny samit 2020. Implementácia digitálnej agendy.