Digitization as a Result of Industrial Revolutions in the European Union - Luptáková, Anabela, 1995-
Stručný historický vývoj priemyselných revolúcií. Hlavné črty a zložky priemyslu 4.0. Príležitosť a výzvy pre EÚ.